Kallbadhusbryggan invigs

Närmare 1 000 personer samlades nere vid Marinan i Ystad på nyårsdagen 2010, för att äntligen kunna beträda den brygga som så många har väntat så länge på.Efter sång av Grevlunda Manskör och invigningstal av skådespelaren och tillika styrelsemedlemmen Bror Tommy Borgström, klippte styrelsen för Ystads Kallbadhus gemensamt invigningsbandet.Därefter blev det möjligt för alla nyfikna att leta upp sina egna eller grannens namn på bryggplankorna, innan det var dags för det tradtionella nyårsdoppet, som i år kunde beskådas från "läktarplats" på bryggan.Dagen till ära höll Marinans Restaurang öppet och serverade bl.a. en utsökt brunch. Utanför sålde våra egna korvgubbar slut på alla "Kydis" korvar.

Tack!

Vi vill tacka XL-Bygg Hans-Anders, Marinans Restaurang, HP-Holding, Civilförsvaret, Klubb DCXI, Grevlunda Manskör och alla övriga funktionärer för det goda samarbetet som hjälpte till att göra den efterlängtade invigningen till en succé.


Stöd Föreningen Ystads KallbadhusTill invigningen hade konstnären Klas Sundkvist gjort en affisch i 30 exemplar som såldes signerad för 100 kr/st. Det finns fortfarande några affischer kvar - om du är intresserad av att köpa någon av dessa, mejla oss på
post@ystadskallbadhus.se

Vi säljer även ett vitt frotté-badlakan i storlek 70 x 140 cm med vår loggotyp i blått på, för 200 kr/st. Det finns också ett antal vita t-shirts kvar med vår loggotyp blått, för 100 kr/st.

Vill du bli medlem i Ystads Kallbadhus - läs mer här>>


post@ystadskallbadhus.se